24. prosince 2010 • 02:00

Řepka: Bojím se, že na Vánoce neuvidím děti

Autor: Markéta Reinischová
Vstoupit do diskuse
41
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hřišti jde z fotbalisty Sparty Tomáše Řepky (36) strach. Když v soukromí mluví o plánech na letošní Štědrý den, je z něj cítit, že obavy má on. „Doufám a věřím, že Vánoce prožiju v klidu. Moc rád bych zašel s dětmi na oběd a předal jim dárky osobně,“ říká. Ale uvidí je?



Tomáš Řepka se s manželkou Renatou rozvádí, žije už po boku milenky Vlaďky Erbové, a tak se ze samozřejmosti stalo přání s nejistým výsledkem. Předá Tomáš dárky pro syna Tommasa (10) a dceru Veroniku (16) přímo jim?

Kde vlastně Štědrý den strávíte?
"Štědrovečerní večeře bude v našem pronajatém bytě spolu s Vlaďkou a její dcerou Viktorkou."

Jste domluvený s manželkou Renatou tak, abyste se viděl i se svými dětmi Tommasem a Veronikou?
"Svoje děti miluju a rád bych s nimi byl na Štědrý den aspoň pár hodin..."

S Renatou se rozvádíte. Jaké máte vztahy?
"Manželce popřeju hezké Vánoce…"

A jedna fotka ve stoje.
A jedna fotka ve stoje.

Jaký to je pocit, chystat Vánoce s vědomím, že poprvé nebudete s Tommasem a Veronikou?
"Moje děti jsou pořád na prvním místě. Velmi mě mrzí okolnosti, které jsou, ale vše je možné a je to jen o domluvě. Budu jen doufat, že se rozumně domluvíme jako dva dospělí lidé a já je uvidím."

Zvládl jste nakoupit dárky s předstihem, nebo to doháníte na poslední chvíli?
"V pondělí jsem se vrátil z hor, kde jsem byl se synem Tommasem, takže toho dost zbylo na poslední chvíli. Ale první dárek, který už mám dlouho, byl pro dceru Veroniku."

Pomáhala vám Vlaďka, nebo jste všechno sháněl sám?
"Vlaďka se určitě podílela nápady a já půjdu už najisto, ale dárky pro mou rodinu – mamku a jejího přítele – ty jsem nechal na ní."

Jaké byly dosud nejhezčí Vánoce?
"Když jsou u stromečku děti, tak jsou Vánoce vždycky krásný..."

Erbová: Loni byla v hotelu, dnes bude s Tomášem

Vlaďka Erbová (29) bude mít letos to štěstí, že Štědrý den prožije s lidmi, které miluje. „S dcerkou Viktorkou, která už mi ve čtyřech letech pomáhá v kuchyni, se podívám na pohádky. Bude s námi u jednoho stolu i Tomáš, moc se na to těším. Jsou to krásné okamžiky, které nikdy nevrátím, takže si je naplno užívám,“ řekla Erbová.

Přesně před rokem přitom s dcerkou prý prožily nejhorší Vánoce v životě: „Strávila jsem je s malou na hotelu s kamarákou, to opravdu nebylo ono...“

Plány svého přítele Tomáše Řepky, jenž se chystá na část dne věnovat svým dětem Tommasovi a Veronice, které má s manželkou Renatou, Erbová chápe.

„Je přirozené, že Tomáš chce v ten krásný den být i se svými dětmi. I Viktorka uvidí svého tátu,“ říká. Tím je hokejista Mladé Boleslavi Zdeněk Bahenský, ale s Erbovou se rozvádějí.

Vstoupit do diskuse
41
Články odjinud


Články odjinud