Jan Jaroch
9. listopadu 2021 • 23:38

Krejčíková strávila na cestě 27 hodin. Krásný bonus za sezonu, těší se

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední přiletěla, první jde hrát. A dalších šest dnů bude chodit na kurt den co den. Těžký úděl čeká v Mexiku Barboru Krejčíkovou, která jako první tenistka po pěti letech startuje na Masters ve dvouhře a čtyřhře. A ještě k tomu je stíhá jen tak tak poté, co minulý týden sehrála v Praze BJK Cup.



Krejčíková s koučem Alešem Kartusem byli na cestě do Mexika 27 hodin. „Dvakrát jsme přestupovali, letěli jsme přes Ameriku, čekali tam dlouho na imigračním a jeden let nám uletěl,“ líčila Krejčíková, která už v minulosti v Mexiku v ještě vyšších nadmořských výškách hrála juniorský Fed Cup a jeden turnaj ITF.

Už ve středu Krejčíková otevře program turnaje proti rozjeté Estonce Anett Kontaveiteové, hráčce, která má z posledních mačů bilanci 26:2. „Těším se, že si tenhle týden zahraju opravdu hodně zápasů a zakončím dobře sezonu,“ usmála se Krejčíková, kterou čeká minimálně šest utkání. Na rozdíl od soupeřek, které se v Gudalajaře připravují již týden, je Krejčíková v hektickém programu smířena se vším.

I se specifickými podmínkami. „Nejsem tu týden jak ostatní, ale rozdíl ve hře vlastně moc necítím. Míče hodně letí, musí se kontrolovat, je to jako kdybychom hráli na horách. Ale to já vůbec neřeším. Tenhle turnaj je pro mě krásným bonusem za celou sezonu a chci si ho hlavně užít,“ zůstala věrná své mantře světová trojka, která je podle svých slov fit.

Turnaj mistryň na O2 TV Sport

Všechny zápasy ve dvouhře a čtyřhře nabízí stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis v přímých přenosech. Představí se ambasadorka O2 TV Karolína Plíšková i Barbora Krejčíková, která navíc bude bojovat ve čtyřhře po boku Kateřiny Siniakové. Turnaj mistryň bude komentovat na O2 TV Sport a O2 TV Tenis Libor Basík, Martin Štefl a Klára Janáčková.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud