Pavel Novotný
26. července 2013 • 17:45

Hingisová chystá šok: Chce se vrátit i do dvouher, tvrdí Davenportová

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Slovácko - Sparta: Kuchta utekl do sóla a přeloboval Fryštáka. Senzační gól, 0:1
Plzeň - Mladá Boleslav: Viktoria přidává třetí zásah, na přední tyči uklidil míč do sítě Chorý
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle by byla opravdová pecka. Už jen fakt, že Martina Hingisová plánuje návrat na dvorce ve čtyřhře, vyvolal v tenisovém světě pořádný poprask. Vítězka pěti grandslamových turnajů v singlu se ale prý chystá na návrat i do dvouher.



Šokující návrat Martiny Hingisové do dvouher předpovídá další legenda bílého sportu Lindsay Davenportová. Američanka je přesvědčená, že košická rodačka využije své účasti v deblu jako přípravy na návrat do dvouher.

Davenportová vyhrála spolu s Martinou Hingisovou čtyřhru tenisových legend na letošním Wimbledonu. Podle sedmatřicetileté bývalé tenistky se košická rodačka vrátí do dvouher již během letošního podzimu.


Poprvé od ukončení své tenisové kariéry v roce 2007 by se na měla Hingisová objevit na profesionálním okruhu na turnaji v Carlsbadu, kde bude bojovat ve čtyřhře po boku Slovenky Daniely Hantuchové. Turnaj začíná v pondělí 29. července.

Hingisová by se měla podle vlastních slov představit i na dalších turnajích v deblu, a to v New Havenu, Torontu, Cincinnati a dokonce i na US Open.

Minimálně na dvou turnajích by se měla pobojovat právě se zkušenou Slovenkou. S rodačkou z Popradu by se měla ukázat právě i ve Flashing Meadow.

"Martina bude tyto turnaje brát jako přípravu na návrat do dvouher," je si jistá Davenportová.



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud