Jan Jaroch
5. června 2015 • 17:00

Kvitová má kondičního trenéra po Berdychovi, povede ji Vydra

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PAŘÍŽE | Ještě před wimbledonskou obhajobou zaplnila Petra Kvitová prázdné místo ve svém týmu. V dubnu se rozešla s německým kondičním trenérem Alexem Stoberem, jehož místo nyní zaujme David Vydra. Bývalý triatlonista ostřílený mnoha lety v tenisovém prostředí ukončil minulý týden spolupráci s Lukášem Rosolem.



Hned poté ho oslovil tenistčin trenér David Kotyza. „Byla to nabídka, o které se nepřemýšlí ani vteřinu, okamžitě jsem kývl a příští týden začínáme společně pracovat a připravovat se na turnaje na trávě. Víc k tomu nyní nechci říkat, věřím, že za naši práci budou mluvit výsledky,“ řekl Vydra, jenž v tenise začínal jako kouč Martina Damma, pak spolupracoval s Lucií Šafářovou a především sedm let s Tomášem Berdychem.

„Davida znám dlouho, stejně jako on mě. Na práci s ním se těším, jsem si jista, že výborně zapadne do našeho týmu a přinese nové impulsy, zkušenosti a pohledy,“ věří Kvitová, jež trenéry na fyzičku mění z různých důvodů velmi často. V její profesionální kariéře se o ni již staral Jozef Ivanko, Kristián Bajza, Marek Všetíček, Branislav Bundzik a naposledy Alex Stober.




Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud