21. srpna 2018 • 07:32

Dobrý start! Kvitová začala v New Havenu vítězstvím nad Radwaňskou

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petra Kvitová porazila v prvním kole tenisového turnaje v New Havenu Polku Agnieszku Radwaňskou 6:1, 7:6. Další soupeřkou třetí nasazené české hráčky bude Zarina Dijasová z Kazachstánu, která do hlavní soutěže postoupila z kvalifikace.



Trojnásobná vítězka turnaje v New Havenu Kvitová vstoupila do utkání s Radwaňskou, která zde slavila titul předloni, výtečně. První set získala za půl hodiny a při svém podání v něm ztratila jen tři fiftýny.

Druhá sada trvala dvakrát tak dlouho. Kvitová v úvodu prohrávala po festivalu ztracených servisů s bývalou světovou dvojkou 1:3. Od stavu 3:3 si ale hráčky držely svá podání a rozhodnout musel tie-break, v němž česká tenistka přišla o svůj servis pouze jednou.

Radwaňskou porazila stejně jako v únoru v Dauhá. V červnu spolu měly hrát na trávě v Eastbourne, ale Kvitová k zápasu kvůli svalovým potížím nenastoupila. S Dijasovou má dvojnásobná wimbledonská vítězka bilanci 1:1, naposledy se však utkaly v roce 2014.

Tenisový turnaj žen v New Havenu (tvrdý povrch, dotace 799.000 dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:

Kvitová (3-ČR) - A. Radwaňská (Pol.) 6:1, 7:6 (7:3), Dijasová (Kaz.) - Sakkariová (Řec.) 6:4, 6:3, Puigová (Portor.) - Bacsinszká (Švýc.) 7:5, 6:1.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud