3. srpna 2009 • 02:05

VIDEO: Grygera kriminálně zřídil Ronalda!

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdyby fotbalisté za své fauly chodili do vězení, Zdeněk Grygera (29) by byl po pátečním utkání Juventusu Turín s Realem Madrid (2:1) adeptem na doživotí.



Cristiano RonaldoFoto ČTK/AP
Ze surového zákroku, který vytasil na nejdražšího fotbalistu světa Cristiana Ronalda (24), musel všem divákům jezdit mráz po zádech. Je až s podivem, že koleno portugalské hvězdy takovou ránu vydrželo.

Real Madrid zaplatil v létě Manchersteru United za Ronalda šílenou částku: dvě a půl miliardy korun. Nákladná investice mohla vzít v pátek zasvé – »zásluhy « by připadly českému obránci Juventusu Zdeňku Grygerovi.

Míč sklepnutý na půlce Juventusu mířil přesně mezi Grygeru a Ronalda. Portugalský špílmachr byl u balonu o kousek dřív a lehce si ho předkopl. V tu chvíli přišla obrovská »kosa«.

Grygera reagoval na původní směr míče, promáchl a s obrovskou energií zaryl kolíky kopačky přímo do vnitřní strany Ronaldova kolena.

„Český hráč předvedl v úplném konci utkání kriminální faul. Naštěstí je Ronaldo v pořádku,“ píše se ve španělském deníku Marca. První momenty po zákroku však tak pozitivně nevypadaly. Ronaldo se svíjel v bolestech, ze hřiště odkulhal a do zbytku mače už nezasáhl.

Děsivý faul, který byl oceněn pouze žlutou kartou, tedy skončil bez následků. Dobře pro Grygeru – těžko by se totiž bránil nálepce »Ten, co připravil Real o dvě a půl miliardy«

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud