Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

OKTAGON PROJEKT Y: Promotéry při castingu v Česku zaujala pomalovaná podnikatelka

Autor: ris

Prošly sítem z více než tři sta dívek a žen, které by rády okouzlily domácí scénu MMA. Na následném castingu dostaly ojedinělou příležitost přesvědčit promotéry organizace OKTAGON MMA, že to jsou právě ony, kdo si zaslouží šanci stát se hvězdou nové televizní série OKTAGON PROJEKT Y, jež volně navazuje na populární OKTAGON VÝZVU. A otevírá brány do světa profesionálních bojovníků. Ovšem tentokrát výhradně zástupkyním něžného pohlaví!

„Český holky, krev a mlíko. Pojď,“ nemohl se dočkat druhého castingového kola v Praze, z něhož jen dvě dívky šly dál, promotér OKTAGON MMA Ondřej Novotný. Odvážné dívky nepřivítal zcela optimisticky. „Neočekávejte od toho modelkovský svět. Vás to bude bolet a nebude to vždycky příjemné,“ varoval je.

Od slečen chtěl záruku, že v případě postupu nechají na cestě do klece všechny síly. Proto si na sebe musely ušít bič. „Až budete v tom nejtěžším bodě, bude nad vámi viset jako největší hrozba. Stane se to, když vzdám,“ kladl na srdce přítomným druhý z dvojice promotérů Pavol Neruda.  

Adeptky pozorně naslouchaly. „Když vzdám, dám vám třicet procent z mojí firmy,“ uvedla velkoryse šestadvacetiletá podnikatelka Kateřina Klinderová.

Fanoušci bojových sportů se mají na co těšit. „Boj jsem několikrát zkoušela. Párkrát jsem už ránu dala, když jsem se musela někoho zastat,“ prozradila Ivy Hašková, jež nesnáší, když se někomu ubližuje.

Koho musela zbít? A postoupí právě ona do nejlepší čtyřky? To se dozvíte ve videu z českého castingu.

Podnikatelka Kateřina Klinderová během castingu na OKTAGON PROJEKT Y
Podnikatelka Kateřina Klinderová během castingu na OKTAGON PROJEKT Y