3. října 2016 • 09:56

Jágrův první zápas? Pořádný zmatek! Hráčům i divákům se pletly dresy

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokej v NHL je díky mladším a mladším hráčům čím dál rychlejší, až z toho občas oči přechází. Kdo se pořádně nesoustředí, na malém kluzišti se může v celém ději rychle ztratit. A kustodi Dallasu a Floridy tomu v nedělním přípravném zápase moc nepomohli. Oba týmy totiž do utkání, které Stars vyhráli 2:1 v prodloužení, naskočili v bílých dresech.



Florida má od nového ročníku poprvé v historii úplně nový design dresů a zdá se, že kustodi si s ním ještě trochu neví rady. I když pravda je pravděpodobně ještě trochu jinde. Stars a Panthers hráli přípravný zápas na neutrální půdě v kanadském Londonu a kluby se mezi sebou zřejmě špatně dohodly a všichni hráči oblékli barvy hostí. Tedy světlé.

Zmatek na ledě si na vlastní kůži vyzkoušeli také tři čeští hokejisté. Za Dallas naskočili útočníci Radek Faksa a Matěj Stránský, v soupeřových barvách zase Jaromír Jágr . Pro čtyřiačtyřicetiletého veterána šlo v přípravě na ročník 2015/16 o premiéru.

"Máme ještě tři zápasy a chtěl bych hrát všechny. Utkání je něco jiného než trénink. V něm můžete dělat cokoliv, ale souboje v zápase to nejsou," řekl Jágr klubovému webu.

Sám určitě také doufá, že hra na ledě už bude trochu přehlednější.

Stejné dresy musely hráče Dallasu a Floridy pěkně zmást
Stejné dresy musely hráče Dallasu a Floridy pěkně zmást

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud