Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rogere, chci fotku. Federera přepadla na pláži fanynka s nahým zadkem!

Autor: ps

Má už hodně zážitků s fanoušky, ale tenhle se rozhodně řadí mezi ty »nejulítlejší«! Tenista Roger Federer (35) se procházel po pláži v Miami, když za ním přiskočila fanynka s holým zadkem a žádala fotku. Švýcar nelenil a přání jí s očividnou radostí splnil.

Jestli si rozjařená fanynka zapomněla spodní díl plavek úplně, to se z fotek nedá jednoznačně odhadnout. Ovšem byla celá nesvá. V jedné chvíli si dokonce chytila krajkový svetr a snažila se jím odhalené půlky zakrýt.

Prdelka v plné parádě. To měl Federer pokoukáníčko.
Prdelka v plné parádě. To měl Federer pokoukáníčko.

Hned, jak Federer svolil k fotografování, blondýnka ve slunečních brýlích k němu přiskočila, namáčkla se na něho a čekala na tenistovu reakci. Roger se zachoval tak, jak je mu to vlastní – jako neprostý gentleman! Něžně položil ruku na lopatky, nechal cvaknout foťák v mobilu, pak pokračoval po svém. Jen ještě rozdal pár úsměvů.

Kdo ví, co světové šestce probíhalo hlavou. Možná takové ty věci, které se tam chlapům běžně dějí, když vidí sexy ženskou. Možná si stále vychutnával nedělní vítězství z turnaje v Indian Wells proti švýcarskému parťákovi Stanu Wawrinkovi, možná už se soustředí na to, jak v Miami ovládnout blížící se akci ATP…

Federer se těší na Laver Cup a chce hrát debl s Nadalem
Video se připravuje ...