Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rapper Marpo v pořadu Fight!: Chci se znovu rvát, chybí mi adrenalin

Autor: Ondřej Němec

Rapper s duší bojovníka. Otakar Petřina alias Marpo patří mezi nejvýraznější persony české hudební scény. V květnu chce svým koncertem vyprodat pražskou O2 Arenu. V prosinci 2018 hodlá zaplnit největší tuzemskou halu znovu. Tentokrát však jako bojovník v rámci obří akce Marpo Fight Night. O svém návratu do ringu po osmi letech promluvil exkluzivně v první části rozhovoru v pořadu Fight!

Kariéra Otakara Petřiny jakožto interpreta pod přezdívkou Marpo, má stále rostoucí vývoj. Rázný rapper býval však známý i jako zápasník. V umění Muay Thai vybojoval titul vicemistra republiky a jeho bilance čítá devět duelů, šest výher, z toho tři knokautem. Cestu bojovníka ale na několik let pozastavil kvůli dětem. „Vždycky jsem říkal, že se vrátím, až mi odrostou děti, což už se stalo. Už se mohu trochu vyspat,“ vysvětluje s úsměvem Petřina a začíná svou roční přípravu na další střet v ringu.

A bude to návrat ve velikém stylu. V rámci akce Marpo Fight Night se v pražské O2 Areně 27. prosince 2018 představí společně s českými špičkami bojových umění, jako jsou Ondřej “Spejbl” Hutník, Tomáš Hron, Matouš Kohout a další.

Otakar Petřina alias Marpo v roli bubeníka kapely Chinaski
Otakar Petřina alias Marpo v roli bubeníka kapely Chinaski

Úspěšný rapper tak bude v následujícím roce v O2 Areně jako doma. Už 7. prosince tohoto roku tam vystoupí v rámci galavečera věnovaného MMA XFN 6 a 19. května hodlá největší tuzemskou halu vyprodat koncertem se svou kapelou Troublegang.

DALŠÍ ČÁST ROZHOVORU S MARPEM JIŽ BRZY NA ISPORT.CZ