Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Problémy v ráji? Je nonstop protivný, řekla Vondráčková o Plekancovi

Autor: sjs

Problémy v ráji? Zpěvačka Lucie Plekancová Vondráčková se rozpovídala o životě s hokejistou Tomášem Plekancem v Kanadě, kde aktuálně hraje NHL za tým Toronta. Jak zvládá Lucie roli hokejové manželky?

Je v jednom kole. Lucie Plekancová Vondráčková je pracovně zaneprázdněná nejen když je na skok doma v Česku, ale i v Kanadě.

„Valí se na mě premiéry romantické komedie The Perfect Kiss, kde jsem si zahrála hlavní roli Tanyi. Koncem března se na něj můžete těšit i u nás v Česku. Zároveň jsem v Kanadě natočila druhou komedii, takže frmol,“ prozradila zpěvačka pro Teta magazín a nechala nahlédnout i do svého soukromí a prozradila, jaký se chová její manžel, když jeho tým prohraje zápas.

Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem
Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem

„On je protivný nonstop, takže když prohrají, není vidět rozdíl. Dělám si srandu. Tomáš je velký profík a hraje hokej tak dlouho, že ho nic nerozhází. Je to stoik,“ špásovala Plekancová Vondráčková, která po výměně manžela z Montrealu do Toronta zůstala se syny právě v Montrealu.

Nejspíš by ale byla ráda, kdyby si její miláček našel angažmá někde v teple na jihu. „Co mě štve, je ta dlouhá zima. Ta je celkem nesnesitelná. Žijeme v ledovém království,“ povzdechla si oblíbená umělkyně.