Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Legendární bojovník McGregor šokoval fanoušky: S MMA končím!

Autor: ris

Šokující zprávu poslal prostřednictvím twitteru do světa legendární mistr bojových umění Conor McGregor (30)! „Nazdar, lidi. Rychlé prohlášení: Dnes jsem se rozhodl odejít ze sportu, který se formálně nazývá MMA,“ napsal chlap tvrdý jako žula, jenž kariéru v oktagonu uzavírá po deseti letech!

Srdcař z Dublinu v nejprestižnější světové organizaci UFC svedl pětadvacet bitek. Jednadvacetkrát uspěl, z toho osmnáctkrát ukončil duel knockoutem a čtyřikrát prohrál.

Naposledy potupně vloni v říjnu s obávaným Khabibem Nurmagomedovem, který ho uškrtil v Las Vegas. „Starým známým kolegům přeji, aby jim to v zápasech klapalo. Já se teď připojím k bývalým bojovníkům, kteří už jsou v důchodu,“ uvedla hvězda.

A také chlápek, který MMA proslavil po celém světě. Je prvním fighterem, který držel v UFC tituly ve dvou divizích najednou. A jediným bojovníkem v historii UFC, který vyhrál zápasy ve třech váhových divizích během pouhého roku.

Co na tom, že mnohdy také pomocí skandálů. Třeba Andreho Filiho nazval bu*erantem, po Američanu Diazovi házel po tiskovce plechovky s limonádou a v New Yorku se jeho zlobě nevyhnul autobus plný soupeřů.

Jednou již podobným způsobem ohlásil konec kariéry v dubnu roku 2016 po porážce s Natem Diazem s tím, že chce odejít mladý. Brzy však rozhodnutí vzal zpět a ještě toho roku absolvoval s Diazem úspěšnou odvetu.

U veřejnosti mu nepomohl ani poslední incident, kdy fanouškovi rozdupal mobilní telefon a skončil tak v klepetech na policejní stanici.

McGregor je také znám osobitým smyslem pro humor. Je tedy otázkou, zda prohlášení o svém konci vůbec myslí vážně.

Nechce na sebe znovu jen strhnout pozornost?

Conor McGregor končí s MMA! Vybrali jsme TOP 5 skandálů drsného Ira
Video se připravuje ...