Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jágr se vrátil z Ameriky ve formě: Zářil a rýpal do Plekance. Kvůli Vondráčkové!

Autor: tma, bko

Věk je přeci jen číslo! Jaromír Jágr (47) místo odpočinku strávil náročný týden v Americe, v neděli už ale opět zářil v hokejové extralize (i když jeho gól a asistence tentokrát Kladno nespasily). Ještě před tím ale na Instagramu „vytrolil“ svého kamaráda Tomáše Plekance… Předhodil mu totiž jeho bývalou manželku Lucii Vondráčkovou!

Kladenský boss Jágr kromě třífázových tréninků věnuje nemálo času i manažerským věcem spojeným s klubem, tentokrát ho ale povinnosti zavály až za oceán.

V týdnu se vypravil se synovcem Jiřím Kallou do Las Vegas, kde představil svůj automat. Kromě toho v Americe vyřizoval novou zelenou kartu a natáčel videoklip. Aby toho nebylo málo, v neděli v Mladé Boleslavi vyjel na led k dalšímu ligovému mači!

U nás nefouká, vzkázal Jaromír Jágr Plekancovi a připomněl písničku jeho exmanželky Lucie Vondráčkové...
U nás nefouká, vzkázal Jaromír Jágr Plekancovi a připomněl písničku jeho exmanželky Lucie Vondráčkové...

Nestárnoucí legenda se proti Mladoboleslavským blýskla gólem a asistencí, přesto to na výhru nestačilo. Jeho Kladýnko venku prohrálo 3:6, byť zezačátku vedlo a následně sahalo po vyrovnání.

"Dvacet hodin cestovat, dva dny tam být, zase dvacet hodin zpátky, do toho devítihodinový posun. Ale jsou horší věci v životě. Kdyby byla válka, taky se nikdo neptá. Taky musíš jít do boje,“ vykládal pak Jágr se svým věčným úsměvem.

Ten mu nepochybně hrál na rtech i v sobotu, kdy na Instagramu hecoval svého kamaráda a někdejšího parťáka Tomáše Plekance. S jeho Kometou Brno se totiž Rytíři utkají hned v úterý.

Na Instagram Jágr nahrál pozvánku na jejich vzájemný zápas a k tomu přidal písničku Vítr od Plekancovy bývalé manželky Lucie Vondráčkové. Příspěvek nezapomněl ještě okomentovat slovy: „Pleky, těším na se na tebe, ale sám víš, že u nás NEFOUKÁ, na Kladně mrzne!“

Podle všeho se prostě Jágr mače proti Plekancovi, který mu v minulé sezoně ještě v kladenském dresu pomohl vybojovat extraligu, nemůže dočkat...

Šafářová odstartovala iSport LIFE závod a promluvila o těhotenství: Cítím se dobře a zpomaleně
Video se připravuje ...