Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelná tragédie hráče NBA, zabili mu už druhou sestru: Srdcervoucí vzkaz!

Autor: bko

Těžko pochopitelný úder osudu postihl basketbalistu zámořské NBA Reggieho Bullocka. Při pondělní střelbě v Baltimore postřelili jeho sestru Keioshu Mooreovou (†22), která později v nemocnici zemřela. Pro hráče New York Knicks to byla druhá obdobná tragédie, před pěti lety totiž někdo zavraždil jeho sestru Miu, která si prošla změnou pohlaví.

„Nikdy jsem se necítil tak zlomený. Zklamal jsem jako brácha a ochránce už podruhé,“ napsal zničený Bullock na Instagramu v srdcervoucím vzkazu. „Hrozně se vám omlouvám a udělám všechno, abych tuhle rodinu udržel pohromadě, a budeme tvrdě pracovat na tom, abychom našli toho, kdo to udělal,“ sliboval.

Reggie Bullock srdceryvně vzpomíná na svou zavražděnou sestru Keioshu
Reggie Bullock srdceryvně vzpomíná na svou zavražděnou sestru Keioshu

„Ještě aspoň jednou bych se s vámi chtěl zasmát, když byste si dělaly srandu z mého oblékání, účesu, všechny ty vaše legrácky mi budou hrozně chybět… Probuďte mě z téhle noční můry!“ žádal Bullock, který si podobnou situací prochází už podruhé.

Jeho transgender sestru Miu před pěti lety ubodali, basketbalista se pak hodně věnoval problematice LGBT, především ve sportu. „Každý má v srdci lásku a měli byste si zkusit něco zjistit o té komunitě před tím, než ji odsoudíte,“ řekl před časem pro Vice Sports.