Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Cristiano Ronaldo slavil narozeniny! Dojal ho luxusní dárek za 18 milionů!

Autor: ptr

Cristiano Ronaldo oslavil ve středu 5. února 35. narozeniny ve velkém stylu. Jeden z nejlepších fotbalistů světa si užíval parádní oslavu s přáteli a rodinou a to ještě netušil, jakého se dočká dárku. Jeho přítelkyně Georgina Rodriguezová (26) mu pořídila zbrusu nový Mercedes-Benz třídy G v úpravě od firmy Brabus. Tento automobilový skvost s pohonem 4x4 má cenovku 600 tisíc liber (téměř 18 milionů korun)!

Kupovat dárek pro někoho, kdo si stejně jako Cristiano může dovolit prakticky cokoliv, jistě není jednoduché, a tak si s tím Georgina poradila po svém. Své lásce pořídila luxusní hračku, kterou romanticky omotala červenou mašlí.

Až jindy nekompromisního Portugalce přepadlo dojetí. Vždyť skvost na čtyřech kolech zvládne uhánět téměř 220 km/h, ale je také velmi robustní, bezpečný a především noblesní!

Cristiano Ronaldo odjíždí ve svém zbrusu novém autě
Cristiano Ronaldo odjíždí ve svém zbrusu novém autě

Ale pouze autem to samozřejmě neskončilo. Ronaldo obdržel mnoho dalších blahopřání a od své rodiny také personifikovaný dort, který byl ve tvaru jeho slavné zkratky »CR7«. Na tom si společně pochutnali a pokračovali ve všeobecném veselí.

Pětinásobnému držiteli zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa se nyní daří i na hřišti a tak si může naplno užívat života.