Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hokejista Vrána na prázdninách v Česku září štěstím: Klofnul krásnou Báru!

Autor: čbu

Hokejový útočník Jakub Vrána (24) uletěl před koronavirem z Washingtonu do Česka, kde si užívá nečekaných prázdnin. Místo aby touto dobou s Capitals bojoval o další Stanley Cup, hýčká si v posteli svého andílka s uhrančivýma očima Barboru Uhrovou.    

„Karanténní zdřímnutí,“ vypálil útočník na Instagram zamilovanou fotografii, na níž se k němu modelka Bára, která ještě nedávno randila s rakouským fotbalovým gólmanem Heinzem Lindnerem, v mikině Capitals tulí. „Jakub je šťastný chlap, že má takovou holku,“ glosoval to jeden z fanoušků krásky z Brna.

A měl pravdu. Český reprezentant má být na co hrdý! Jeho děvče totiž není ve světě »fashion« žádným ořezávátkem. Vogue, Gucci, Valentino, to je jen zlomek prestižních značek, s nimiž spolupracuje.  

Co víc, hokej má v merku. Ještě předtím, než se s českým reprezentantem dali dohromady, ráda si na Floridě v dresu Panterů vyšla na NHL. Možná právě tam si vyhlédla svého prince, po němž v předloňském play off prahla i populární hvězda filmů pro dospělé Mia Khalifa.

Barbora Uhrová, nová přítelkyně hokejisty Jakuba Vrány, je úspěšnou modelkou
Barbora Uhrová, nová přítelkyně hokejisty Jakuba Vrány, je úspěšnou modelkou