Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pljuščenko naštval Rusy. Vytahoval se další luxusní koupí! Co vzkázal kritikům?

Autor: ptr

Rozhazovačná krasobruslařská legenda Jevgenij Pljuščenko (37) si nedá pokoj. Svým fanouškům se pochlubil dalším luxusním kouskem, který přidal do svého pompézníhomajetku. Tentokrát se jedná o působivé Porsche Taycan Turbo S. Tento výstřelek moderního trendu elektromobility si nic nezadá ani se sporťáky na klasický pohon.

Posuďte sami, Jevgenij totiž neopomněl základní údaje přidat k videu, které zveřejnil na sociálních sítích. Kupříkladu zrychlení z nuly na sto trvá pouze 2,8 vteřiny. Nablýskaný skvost ho vyšel na minimálně čtyři a půl milionu korun, právě natolik vyjde základní verze klenotu na čtyřech kolech! A s tou se dvojnásobný olympijský šampion i trojnásobný mistr světa, co je zvyklý na život v bavlnce, rozhodně nespokojil.

Chvástavý výstup každopádně rozdělil jeho oddané fanoušky na dva tábory. Jedni mu parádní život přejí a rádi se pokochají tou krásou, druzí však tvrdí, že by nemusel být tak okázalý, nebo to minimálně nemá dávat tolik najevo. Pljuščenko si ale nic nenechal líbit.

„Tak to je, přátelé! Dejte se na sport, tvrdě pracujte, vyhrajte soutěže a buďte mistři. Nebo klidně v jiném oboru. Musíte jen pracovat, pracovat, nehádat se, nic si nenalhávat a ne se jen válet na gauči a tloustnout, jak to někteří kritici dělají. Vždy se o sebe postarejte a dělejte vše naplno - a budete mít všechno,“ vyprávěl při natáčení svého nového žihadla.

Současné rozpoložení a počet závistivých až nenávistných komentářů není první internetová bouře, kterou jeden z nejlepších krasobruslařů prochází. Už v roce 2017 popudil veřejnost při videu z luxusního Mercedesu a ještě větší pozdvižení způsobil v loňském roce, kdy se vyfotil hned se dvěma vozy Porsche. Pljuščenko se nebojí ukázat vše, co si vydřel v tvrdém a konkurenčním světě sportu a žádná negativní reakce ho nedonutí, aby si nechal svůj luxusní život jen pro sebe.

Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko miluje krásná auta
Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko  miluje krásná auta