Jan Vacek
31. srpna 2017 • 17:58

Karavajev zůstává ve Spartě, trenér Lokomotivu na poslední chvíli cuknul

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to téměř hotová věc. Chyběly již pouze podpisy na písemné dohodě. Obránce Vjačeslav Karavajev už byl jednou nohou v Lokomotivu Moskva, na poslední chvíli ovšem z přesunu sešlo. Zatrhl ho trenér ruského klubu Jurij Sjomin. Talentovaný obránce tak pro tuhle chvíli zůstává ve Spartě.



Ještě ve středu odpoledne se zdálo, že je ruka v rukávě. Sparta byla s Lokomotivem Moskva dohodnutá na přestupu obránce Vjačeslava Karavajeva. Za elitního pravého beka měla vyinkasovat 2,5 milionu eur (asi 65 milionů korun). Na Letné už pouze čekali na smlouvu, kterou by vše písemně stvrdili.

Ta ovšem do kanceláří pražského klubu nedorazila. Ve večerních hodinách pak začaly z Ruska proudit informace, že přestup zatrhl trenér Lokomotivu Jurij Sjomin. Někdejší vynikající útočník, jenž v minulosti vedl i ruský národní tým, reagoval na fakt, že mu celé léto vedení klubu přivádělo posily bez předchozí konzultace a přestup Karavajeva rázem zatrhl.

I během čtvrtka ovšem žila naděje, že by k transferu mohlo dojít. S ohledem na skutečnost, že se moskevský klub nachází ve finančních nesnázích, hledali Letenští alternativní řešení.

„Sparta nabídla možnost, že by u ní Karavajev zůstal po přestupu na hostování a ona mu hradila plat,“ prozradil zdroj blízký vedení klubu. Ani s tím ovšem Lokomotiv nesouhlasil.

Potenciální obchod je tak u ledu. Karavajev zůstává ve Spartě, kde v minulé sezoně patřil k nejlepším hráčům. V úvodu tohoto ročníku ovšem jeho pozice oslabila, jedničkou na pravé straně obrany je pro trenéra Andreu Stramaccioniho momentálně Ondřej Zahustel.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Mladá Boleslav - Sparta: Úplně volný Karavajev vypálil jen doprostřed brány
Video se připravuje ...

Obránce Sparty Vjačeslav Karavajev do Lokomotivu Moskva nepůjde
Obránce Sparty Vjačeslav Karavajev do Lokomotivu Moskva nepůjde

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud