Michal Koštuřík
25. února 2017 • 09:25

Kanonýr Škoda zůstane v Brně, zájemce z Číny vzal jiného cizince

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Michal Škoda (29) zůstává v kádru Zbrojovky a dnes nastoupí proti Liberci. Rýsující se angažmá v Číně nezískal, druholigový nováček z města Pao-ting si příchod devětadvacetiletého střelce rozmyslel. Pořídí si jiného cizince. „Šance, že by Michal odešel, už je minimální. Víceméně to padlo,“ potvrdil Sportu hráčův zástupce Jiří Stejskal.



Autor deseti branek v tomto ročníku ePojištění.cz celou zimu doufal v odchod do zahraničí. Nyní už je na 99 procent jasné, že sezonu dokončí v Brně. „Domluvili jsme se s majitelem klubu panem Bartoňkem, že budeme Michalův přestup řešit spíš v létě,“ uvedl Stejskal, jenž včera odpoledne v tomto duchu informoval samotného hráče. Ten byl zklamaný, přál si zkusit štěstí v cizině a zabezpečit rodinu se dvěma malými dětmi.

Lukrativní přestup ho může čekat po sezoně. S trofejí pro nejlepšího střelce ligy by se stal velmi atraktivním zbožím. S deseti trefami je zatím Škoda na špici soutěže s bratrem Milanem ze Slavie a sparťanským snajprem Davidem Lafatou. „Před sezonou jsem chtěl dát dvanáct gólů. Kdybych k těm deseti přidal na jaře třeba pět, byl bych spokojený,“ prohlásil odchovanec ČAFC Praha, jenž vidí největšího favorita v obhájci prvenství Lafatovi.

„Ten to vyhrává každý rok. Minule dal v posledním kole Jihlavě pět gólů, což bylo vtipný. Až neuvěřitelný. Takže i kdyby někdo vedl před posledním kolem o čtyři nebo pět branek, tak to nemá jisté,“ usmál se Škoda, jenž má v Brně kontrakt ještě na rok a půl.

Brno - Příbram: A zase Škoda! V závěru poločasu se trefil podruhé
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud