20. dubna 2014 • 18:09

Courtois proti Čechovi. Chelsea dala Atlétiku zelenou: Postavte ho!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to definitivní. Thibaut Courtois nepřijde o semifinálový dvojzápas Ligy mistrů. Atlético dosáhlo dohody s vedením Chelsea, které talentovaný gólman patří. "Postavte ho proti nám, máte zelenou," vzkázali Londýňané do Madridu.



Klauzule zněla jasně: Courtois nesmí nastoupit proti Chelsea, v opačném případě bude Atlético pokutováno. UEFA sice prohlásila tento dovětek ve smlouvě o hostování za neplatný, nicméně španělský klub se rozhodl, že bez souhlasu Romana Abramoviče si nedovolí mladého Belgičana do semifinálových bojů nasadit.

Společnou řeč našly kluby během víkendu. Co ale stojí za dohodou v pozadí, můžeme jen spekulovat. Jen si připomeňme, že Atlético chce Courtoisovo hostování prodloužit o další rok. A Chelsea má v plánu vyztužit útok o Diega Costu…

V úterý každopádně uvidíme dlouho očekávaný souboj dvou brankářů, kteří se dříve či později porvou o místo jedničky v londýnském klubu: COURTOIS vs. ČECH!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud