17. září 2014 • 22:09

Bayern měl namále! Müller pálil šance, ale zachránil ho Boateng

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ne vždy se podaří proměnit stoprocentní šanci. Vyprávět by o tom mohli fotbalisté Bayernu Mnichov Thomas Müller a Robert Lewandowski. Ani jeden totiž v utkání Ligy mistrů netrefil odkrytou branku Manchesteru City. Bavorský velkoklub zachránil až minutu před koncem Jerome Boateng, který překonal Joea Harta a zařídil hubenou, ale cennou výhru 1:0.



Jako první zahodil jasnou tutovku hned ve druhé minutě reprezentant Německa Thomas Müller. Po pohledné sérii narážeček se spoluhráči se dostal až za záda brankáře Citizens Joea Harta, ale neproměnil!

VIDEO: Velká šance Thomase Müllera

 

Další jeho pokus přišel v 19. minutě. V brankovém území Manchesteru si skvěle počkal na přesný centr z levé strany a prudkou hlavičkou donutil brankáře Harta k fantastickému zákroku.

Poslat Bayern do vedení mohl polský sniper Robert Lewandowski. Naběhl si za obranu, kam dostal přesnou přihrávku. Obešel Harta, ale trefit branku stejně jako jeho spoluhráč nedokázal.

Proti domácím byl i rozhodčí Alberto Undiano Mallenco. Ten totiž přehlédl jasnou ruku hostů v pokutovém území a neodpískal pokutový kop. Štěstí se ale na Bayern přeci jen obrátilo, i když na poslední chvíli.

Až v 90. minutě se totiž podařilo Bavorům vstřelit jedinou branku utkání. Brankáře City Joea Harta překonal Jerome Boateng, který v sezoně 2010/2011 odehrál 16 zápasů právě za klub z Manchesteru...

VIDEO: Spálená šance Roberta Lewandowskiho

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud