Jakub Dvořák
8. února 2014 • 20:22

Hazard sestřelil Newcastle hattrickem: Chci být jako Ronaldo!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Eden Hazard je k nepoznání. Od chvíle, co ho trenér Chelsea José Mourinho nevzal k zápasu Ligy mistrů proti Schalke kvůli zameškanému tréninku, šlape jako hodinky. Jako by si uvědomil, proč za něj Chelsea vysázela balík. Střílí důležité góly a je klíčovým hráčem. Potvrdil to i proti Newcastlu, kdy se při vítězství 3:0 blýskl hattrickem. „Chci být jako Cristiano Ronaldo,“ vytýčil si vysoký cíl fotbalista.



MATCH OVERVIEW LEGACY
8. 2. • 16:00
Chelsea FC
Chelsea FC
3:0
ONLINE
8. února
16:00
Newcastle United
Newcastle United
Góly

Domácí: 28. Hazard, 34. Hazard, 63. Hazard

Hosté:

Sestavy

Domácí: Čech – Ivanović, Cahill, Luiz, Azpilicueta – Willian (78. Salah), Matić, Oscar, Lampard (C), Hazard (85. Schürrle) – Eto´o (71. Ba).

Hosté: Krul – Debuchy (41. Yanga-Mbiwa), Williamson, Taylor, P. Dummett – Ben Arfa (64. Gosling), Anita (84. Marveaux), Sissoko (C), Santon, Sa. Ameobi – de Jong.

Náhradníci

Domácí: Schwarzer, Cole, Ramires, Mikel, Schürrle, Salah, Ba

Hosté: Elliot, Yanga-Mbiwa, Haidara, Gosling, Marveaux, Ameobi, Armstrong

Karty

Hosté: Sa. Ameobi, Yanga-Mbiwa, Sissoko

Rozhodčí

Webb – Cann, Massey

Stadion

Stamford Bridge, London

"Chci střílet hodně branek a být důležitým hráčem pro svůj klub jako to dokáže Cristiano," prohlásil mladý Belgičan. Fanoušci v Anglii si možná klepali na čelo, Hazard a druhý Ronaldo? Nesmysl!

Jenže The Special One moc dobře věděl, jaký klenot v týmu má, a rozhodně ho chtěl využít. Eden Hazard svými brankami již pětkrát rozhodl o výhře Chelsea a s dvanácti góly je nejlepším střelcem. Za zády má nejen Samuela Eto´a, ale i Fernanda Torrese, jenž věřil, že právě pod Mourinhem nastartuje.

VIDEO | Podívejte se na hattrick Edena Hazarda

Hazard na levém křídle řádí jak černá ruka. Hraje na stejné pozici jako již zmiňovaný Ronaldo a fanoušci si ho nemůžou vynachválit. V minulém ligovém utkání proti Manchesteru City patřil Hazard k nejlepším hráčům na place a obrana Citizens si s ním nevěděla rady, tady se ale branky nedočkal.

Předvedl se až v sobotním domácím utkání proti Newcastlu. První branku vstřelil po spolupráci s Branislavem Ivanovičem. Hazard mu nejdříve poslal míč do lajny, srbský bek mu ho vrátil zpátky na úroveň velkého vápna a belgický supertalent se z první nemýlil.

Další branka přišla po nádherné kombinaci s kamerunským útočníkem Eto´em. Belgický křídelník opět zatáhl míč do pokutového území, přihrál, Eto´o mu míč vrátil elegantní patičkou a zakončení byla pro Hazarda už hračka.

Třetí gól měla na svědomí stejná dvojice. Eto´o byl faulovaný v pokutovém území a následný pokutový kop proměnil Hazard. Zkompletoval tak svůj první hattrick na Britských ostrovech a dal jasně najevo, že jeho slova o Ronaldovi, nebyla jen tak do větru.

Eden Hazard, střelec tří branek do sítě Newcastlu.
Eden Hazard, střelec tří branek do sítě Newcastlu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud