3. srpna 2017 • 11:24

Další šance pro Schicka? Juventus ho chce, má jít na novou prohlídku

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestup fotbalového útočníka Patrika Schicka do slavného Juventusu možná po prvním fiasku nabírá druhý dech. V Itálii mají za to, že česká kometa uplynulého ročníku Serie A zamíří v pondělí na opakovanou zdravotní prohlídku, po které by Juventus mohl Sampdorii dát novou nabídku.



Sága Patrik Schick a Juventus znovu ožívá. Přestup českého reprezentanta ke „Staré dámě“ byl považován za hotovou věc, vše se ale zvrtlo po zdravotní prohlídce, která odhalila problém se srdcem. Ten pak sice hráčův agent Pavel Paska popsal jako nijak nebezpečný výsledek kombinace angíny a enormní únavy, z obchodu nicméně sešlo.

Schick se tak po téměř měsíčním volnu na doléčení ve středu začal připravovat na novou sezonu opět v Sampdorii. Italský deník Tuttosport ale píše, že Juventus má o Schicka dál zájem a zvažuje novou nabídku.

Patrik Schick se už v Turíně, kde byl na zdravotní prohlídce, fotil s fanoušky JuventusuFoto Juventus.com

Jednadvacetiletý střelec by se podle těchto zpráv měl v pondělí podrobit opakované zdravotní prohlídce. Pokud by vše bylo v pořádku, Juventus nabídne Sampdorii roční hostování s opcí, aby si v průběhu sezony mohl vše vyhodnotit. V případě splnění určených kritérií by se pak opce na přestup uplatnila automaticky.

Není ale jasné, jak na nový pokus zareaguje prezident Sampdorie Massimo Ferrero, kterého předchozí odmítnutí už dohodnutého obchodu pořádně namíchlo. Teď by rád podepsal se Schickem novou smlouvu, navíc se stále mluví i o zájmu Interu Milán.

Schick: Skončili jsme poslední, ale ostudu jsme neudělali
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud