17. prosince 2015 • 11:10

Strach o Messiho! Probudil se v bolestech, Barceloně bude zase chybět

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný útočník je opět mimo hru. Fotbalistům Barcelony minimálně ve čtvrtečním semifinále mistrovství světa klubů chyběl Lionel Messi. Hvězdný útočník zmeškal zápas v Jokohamě proti Kuang-čou Evergrande (Barcelona vyhrála 3:0) kvůli ledvinové kolice. Katalánský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.



"Leo Messi se ve čtvrtek probudil s bolestmi břicha, které většinou způsobují ledvinové kameny," uvedla Barcelona v prohlášení s tím, že zatím není jasné, jak dlouho čtyřnásobný nejlepšího fotbalista světa bude mimo hru. "Rozhodnou o tom další lékařské prohlídky," uvedl klub.

Messi kvůli zraněnému koleni chyběl Barceloně víc jak měsíc, zmeškal celý říjen. Teď katalánský klub o svou hvězdu přichází znovu. Na světovém šampionátu klubů nenastoupí ani brazilský forvard Neymar, kterého trápí problémy s třísly.

Barcelona na mistrovství světa klubů obhajuje loňský triumf a celkově může na turnaji získat rekordní třetí trofej. Už ve středu si postup do nedělního finále zajistil argentinský celek River Plate, který si v semifinále poradil s domácím Sanfrecce Hirošima 1:0.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud