15. února 2012 • 14:39

I muži mají své dny. Hvězdy NHL při "valentýnských" polibcích

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Čokoláda, šperky, plyšové hračky, nebo květiny. To všechno se člověku může vybavit, když se řekne svátek svatého Valentýna. Jak si tento den dokáží užít v NHL? Podívejte se na čtyři zamilované klipy z posledních let.



Hokejisté NHL si většinou nic moc nedarují. Ani na Valentýna, Vánoce, nebo třeba na Nový rok nemá většina z nich problém shodit rukavice a zbušit protivníka. Ale co když nastane slabá chvilka?

Martin Lapointe se usmíval, ale Brendan Shanahan se tvářil spíš jako nesmělá školačka a políbit kolegu nechtěl. Nakonec vše rozsekl Steve Yzerman, jako kapitán šel spoluhráčům příkladem.

To "big" Joe Thornton měl jasno. Najel si před bránu, skóroval a pak si našel v hledišti objekt zájmu. Třeba skóroval Kanaďan i večer.

A co hráči Washingtonu Capitals? Marcus Johansson přihrává Andrew Gordonovi a ten střílí gól. Kolegovi pak Gordon poděkoval pusou přímo na tvář. Pokud je to ve Washingtonu tradiční oslava, možná proto střílí letos Ovečkin tak málo gólů.

No a Žigmund Pállfy, to byl panečku hokejista. Vstřelil branku a ještě jel spoluhráči Travisu Greenovi "povalentýnsku" poděkovat.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud