18. října 2017 • 20:13

Slávista Danny už je zcela fit a cítí, že ještě může něco přidat

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Nejzvučnější letní posila slávistických fotbalistů Danny celé září nehrál kvůli zranění, ale už je stoprocentně fit a chystá se s Pražany na čtvrteční 3. kolo základní skupiny Evropské ligy na půdě Villarrealu. Čtyřiatřicetiletý portugalský ofenzivní záložník je zatím s angažmá v Edenu spokojený, i když cítí, že zatím nepředvedl vše, co umí.


"Zdravotně se cítím velmi dobře, mohli bychom říct, že i na 100 procent. Už jsem hrál po zranění dva zápasy, ale samozřejmě trenér rozhoduje, zda nastoupím. Jsem připravený," řekl na tiskové konferenci Danny.

"Chci pomoci týmu vyhrát každý zápas v Evropské lize, v české lize i v poháru. Když se podíváme, jak jsem hrál dřív a jak hraji teď, myslím, že ještě můžu něco přidat. Budu se o to snažit," doplnila někdejší opora Petrohradu a bývalý portugalský reprezentant.

I vinou zdravotních problémů dal zatím za Slavii jediný soutěžní gól, angažmá v týmu českého mistra si ale pochvaluje. "Jsem v Praze velmi spokojený. Zatím jde vše velmi dobře. Samozřejmě trošku neúspěchem bylo, že jsme nepostoupili v Lize mistrů, ale teď se budeme snažit jít dál ze skupiny v Evropské lize a vyhrát českou ligu," uvedl rodák z Venezuely.

Je přesvědčen, že Slavia může ve čtvrtek překvapit a ve Villarrealu vyhrát. Soupeř zatím vede skupinu Evropské ligy o skóre před Pražany. "Přijeli jsme vyhrát. Když bude remíza, nebude to žádný negativní výsledek, ale my chceme hrát na vítězství. Chtěli bychom co nejrychleji uhrát body, které nám zajistí postup," uvedl Danny.

"Villarreal hraje v posledních letech velmi dobře. Samozřejmě Barcelona, Real Madrid a Atlético Madrid jsou trochu výš, ale Villarreal rád kombinuje a drží míč. My tu však chceme hrát náš fotbal, taky kombinačně, prostě tak, jak hrajeme v české lize," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud