13. listopadu 2015 • 18:02

Slavil, až se z něj kouřilo! Lorenzo si spálil nohu o motorku

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tuhle oslavu novopečený mistr světa MotoGP Jorge Lorenzo jen tak nezapomene. Při přivítání s fanoušky na rodné Mallorce si totiž popálil nohu o motorku. Na ní měl absolvovat triumfální jízdu městem, jenže stroj se náhle vzňal a španělský závodník to odnesl bolavým zraněním.



Na Jorge Lorenza čekaly v hlavním městě Palma de Mallorca davy příznivců, jejichž ovace si měl mistr světa užívat právě z motorky. Jenže z té se ve chvíli, kdy na ní usedal, vyvalil dým a jezdec týmu Yamaha s bolestivou grimasou rychle seskočil.

Další program, kdy se setkal například i s prezidentem Baleárských ostrovů Francinem Armengolem, tak musel Lorenzo absolvovat s levou nohou obvázanou od kolena až po kotník. Z poranění si ale pětinásobný mistr světa zas tak moc nedělal, což dokládá i snímek, jak mává fanouškům ze patrového autobus a v ruce si spokojeně drží kelímek s pivem.

„Když jsem byl v Assenu schopný závodit těsně po operaci klíční kosti, tak tohle je proti tomu nic,“ prohlásil podle místních médií na dotaz na spálenou nohu.

Lorenzo v neděli získal ve Valencii svůj pátý titul, když v celkovém pořadí o pět bodů předstihl Valentina Rossiho. Ten startoval do závodu z posledního místa kvůli incidentu s Markem Márquezem a stíhací jízdou se dostal na čtvrtou pozici.

Na vítězného Lorenza to ale bylo málo a desátý titul mu protekl mezi prsty. Legendární Ital pak zopakoval, že dvojice Márquez – Lorenzo se proti němu spolčila a Márquez (navíc Rossiho týmový kolega) dělal španělskému vítězi bodyguarda.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud