23. května 2015 • 15:15

Prásk! Kiki dostala ránu přímo do hlavy a vzpomínala na hokejisty

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězná pohádka z loňského roku se neopakuje. Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková skončily na Prague Open na Štvanici už v osmifinále po porážce s brazilskými sestrami Salgadovými 1:2 na sety.  Kolocová navíc dostala těsně před koncem zápasu do hlavy smeč jak z děla, který jí zlomil brýle.



Nahrávka nad sítí a bum! Kristýna Kolocová dostala od Brazilky Marii Clary Salgadové balonem dělovku přímo do obličeje. „Byla to hrozná rána. Zlomilo mi to brejle. Bolí mě za krkem, bolí mě hlava. Ale myslím, že to bude jenom takový lehký otřes a bude to v pořádku,“ líčila Kolocová.

Dramatický moment ji potkal v rozhodujících fázích osmifinálového zápasu Prague Open s brazilskými sestrami Marií Clarou a Carol Salgadovými.

Kiki a Maki vydřely první set při skóre 21:19, od poloviny druhého setu ale ztrácely, duel dospěl do tie-breaku. Ve chvíli, kdy Kolocová inkasovala direkt míčem do obličeje, stav se změnil na 14:11 pro soupeřky, které čekaly tři mečboly.

„Já jsem se snažila vzpomenout si na hokejisty, kteří dostávají takovéhle rány každý dotek s pukem. Tak jsem si říkala, že mě to nemůže rozhodit,“ říkala Kolocová, pro kterou mělo utkání hořký konec při následném mečbolu.

„Kdybych si mečbol nevykryla v autu nohou, možná mohlo být všechno jinak. Ještě tenhle nešťastný balon to všechno uzavřel tak úžasně, až je to k pláči…“ hodnotila Kolocová. „Rozhodilo mě to. Na druhou stranu už jsme prohrávaly o tři body a bylo by těžké proti takhle rozehraným Brazilkám stahovat.“

Sluková s Kolocovou v Praze obhajovaly loňský titul, tentokrát ale před domácím publikem nebyly v nejlepší pohodě. Kvůli zdravotním potížím v posledních týdnech nabraly tréninkové manko a navíc na Štvanici hrály svůj první letošní turnaj Světové tour. Z pěti utkání vyhrály jen dvakrát, přesto vybojovaly deváté místo.

„Neřekla bych, že je to úplně zklamání. Chtěly jsme postoupit ze skupiny, pro mě top ten výsledek,“ hodnotila Sluková. „To, že jsme na Brazilky měly, je škoda. Nehrály jsme tady nějakou vynikající hru. Je to náš první turnaj celé sezony po sedmi osmi měsících, takže to bylo znát. Kristýna byla trochu nemocná, já jsem brala čtyři týdny antibiotika. To se někde musí projevit.“



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud