Autor: iSport.cz
18.4.2016 • 14:49

Půlmaratonská štafeta: Ve Stromovce vyběhnou i hvězdy

Vstoupit do diskuse
0

Tahle akce ukazuje běh jako týmový sport. Už v úterý od 17. hodin se Stromovka zaplní štafetami v rámci závodu RunCzech O2 PRAŽSKÁ ŠTAFETA 4x5. První ročník přilákal kromě 4 tisíc nadšených amatérů i celebrity a známé sportovce.



Dřív se běhala štafeta na 4x5 km jako součást pražského půlmaratonu. Kvůli stále vzrůstajícímu zájmu o běžecké závody se však letos poprvé obě akce rozdělily, aby se uspokojila poptávka všech sportovců.

Proto se RunCzech O2 PRAŽSKÁ ŠTAFETA 4x5 uskuteční v úterý 19. dubna od 17 hodin. Start je na Výstavišti v Praze 7 Holešovicích. Trasa závodu určeného pro čtyřčlenné týmy vede po pražské Stromovce. Každý člen týmu běží jedno kolo, tedy pět kilometrů.

Na startovní čáru v místě, které je jedním z center běhu v hlavním městě, se postaví řada známých osobností. Textař a spisovatel Michal Horáček, herec a moderátor Dalibor Gondík, tým modelek v čele s Evou Čerešňákovou, kardiochirurg Pavel Pafko, redaktor Petr Svěcený i štafeta Českého olympijského výboru tvořená Petrem Graclíkem, Martinem Doktorem, Veronikou Zemanovou a Jiřím Kejvalem.

Vedle toho přijdou nasát atmosféru obřího festivalu běhu i vyhlášení sportovci. Motocykloví bratři Jakub a Matěj Smržovi či elitní ultramaratonec Dan Orálek. Účast na startu přislíbila také fotbalová legenda Antonín Panenka.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}