8. prosince 2011 • 04:00

Krásná lyžařka Vonnová zahnula manželovi. Zaplatí 76 milionů?

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypadá jako andílek, ale přitom je to pořádná ďáblice. Americká lyžařka Lindsey Vonn (27) se po čtyřletém manželství rozvádí s manželem Thomasem (36), protože ho svůdná sportovkyně podvedla. On ze sebe nechce dělat hlupáka, a tak po nevěrné Lindsey žádá vyrovnání 4 miliony dolarů (76 milionů korun)!



Koncem listopadu Lindsey oznámila, že se rozvádí a jak je vidět, zatím jí to svědčí. Američanka totiž ve Světovém poháru soupeřky válcuje.
V Lake Louise vyhrála super-G rozdílem několika tříd o sekundu a půl! O víkendu tak završila vítězný hattrick, když vyhrála i dva sjezdy.

Někdo by v jejím případě nevěděl, kde mu hlava stojí, ale Vonn lyžování pomáhá odreagovat se od těžkých chvil v osobním životě. „Když stojím na lyžích, mám pocit klidu a vyrovnanosti.

Je to pro mě to nejlepší,“ prozradila Lindsey. Má velký důvod, aby se uklidňovala. Manžel Thomas totiž od ní chce 4 miliony dolarů (76 milionů korun) za to, že ho podvedla a udělala z něj paroháče.

Spekuluje se, že měla poměr s hráčem amerického fotbalu z týmu Denver Broncos.

Olympijská vítězka a dvojnásobná mistryně světa přiznala, že je ve stresu. Zahánět chmurné myšlenky jí pomáhá i mladší sestra Karin.

„Máme k sobě hodně blízko. Vždycky se spolu zasmějeme,“ řekla Lindsey, která bude po rozvodu závodit pod svým dívčím jménem Kildow.

Vonnová se s manželem rozvádí
Vonnová se s manželem rozvádí

Vstoupit do diskuse
10
Články odjinud


Články odjinud