Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rihanna na MS fandila každému. Pro Němce se svlékla a pařila do rána!

Autor: pod

FOTOGALERIE | Nejen fotbalisté si pořádně užili oslavy po vítězství na mistrovství světa v Brazílii. Ke slavícím Němcům se totiž přidala zpěvačka Rihanna. Držela zlatý pohár, fotila se s většinou hráčů a nechyběl samozřejmě ani alkohol. Přitom populární rodačka z Barbadosu neměla od začátku turnaje vyvolený tým. Palce držela mimo jiné i domácím Brazilcům. Slavit se ale rozhodla s těmi nejlepšími.

V semifinále ještě držela palce Brazílii, před finále šampionátu ale měla Rihanna jasno. Už před zápasem povzbudila Německo sexy fotografií, během něj pak seděla v dresu evropského týmu.

Rihanna před finále MS jasně ukázala, komu bude fanditFoto Twitter.com

Zpěvačka dokázala, že umí být pořádně vášnivá. Celý duel emotivně prožívala, po rozhodujícím gólu Maria Götzeho se neváhala skoro svléknout. Pro přítomné diváky to byl určitě příjemný pohled.

Ještě více se do toho opřela Rihanna po zápase, který skončil pro Němce vítězně. Triumf si užívala, jako by ho na hřišti sama vyhrála. A němečtí hráči ji neodbyli, naopak ji vzali do party.

Zpěvačka zároveň fanoušky neustále zásobovala fotkami. Ti tak mohli vidět, jak si dává panáka s hrdinou Götzem, drží zlatý pohár v obležení dalších hráčů, nebo jak si užívá společnost Miroslava Kloseho, kterého sama nazvala „králem“.

O tom, že si Rihanna před finále zvolila správný tým, nemůže být pochyb. Němci totiž nehrají jen výborně fotbal, ale umí i naplno slavit. To zpěvačka poznala na vlastní kůži.

Hráči si přítomnosti zpěvačky vážili. Pusou ji to dokázali Podolski a Schweinsteiger
Hráči si přítomnosti zpěvačky vážili. Pusou ji to dokázali Podolski a Schweinsteiger