Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyprsená bojovnice z UFC brutálně zmlácená! Manžela zatkli za pokus o vraždu

Autor: tej

Není boj jako boj. Havajská MMA bojovnice Rachael Ostovichová, která měla za dva měsíce bojovat ve svém třetím zápase v UFC, skončila v ošklivém stavu v nemocnici. Podle informací, které přinesl server TMZ, ji měl doma brutálně zmlátit manžel Arnold Berdon, rovněž MMA bojovník. Toho už policie zatkla a vzhledem k závažnosti zranění obvinila z pokusu o vraždu.

V lednu měla nastoupit proti Paige VanZantové, vzhledem k závažnosti jejích zranění z očekávaného duelu pravděpodobně sejde. Rachael Ostovichová totiž skončila na Havaji v nemocnici se zlomenou očnicí a dalšími zraněními. Bojovnice, která je zvyklá rány přijímat, to však z žádného tréninku v kleci neměla. Podle všeho ji doma brutálně zmlátil manžel, který už sedí v cele předběžného zadržení.

Rachael Ostovichová skončila v nemocnici.
Rachael Ostovichová skončila v nemocnici.

Policie už vše řeší, jméno násilníka však nepotvrdila ani zraněná. Podle posledních informací si Berdon ještě před zatčením sháněl právníka a hodlá se bránit tím, že napadla Ostovichová jeho a on se jen bránil.

Sedmadvacetiletá Ostovichová má za sebou v UFC dva zápasy. Ten první zvládla na jedničku a Karine Gevorgyanovou ukončila v prvním kole na armbar (páka na ruku, pozn.red.), druhý zápas proti Montaně De La Rosové prohrála ve třetím kole na škrcení. Na vysněný zápas s VanZantovou si však bude muset pravděpodobně ještě nějakou dobu počkat.