Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odtajněno! První foto z Nadalovy svatby. Jak mu to s dětskou láskou slušelo?

Autor: zal, ris

Po patnácti letech vztahu do toho praštili a dali si sakra záležet, aby je nikdo nevítaný nerušil. Tenista Rafael Nadal (33) si v sobotu vzal svou dětskou lásku Xiscu Perellovou (31) a až o 30 hodin později krásný pár zveřejnil svatební fotografii!

Kde jinde se rodák z Mallorky mohl ženit než na tomto překrásném baleárském ostrově. »Ano« si se svou milou řekli v pevnosti La Fortaleza ze 17. století, která byla přestavěna v luxusní sídlo, jehož jednodenní pronájem přijde na milion korun. Obřad se konal hodinu po poledni a novomanželé se dokonale postarali o to, aby ze svatebního veselí neunikl jediný obrázek.

Dokonce požádali biskupa, aby je kněz mohl oddat za zdmi areálu. Jelikož Nadal toužil po intimním ceremoniálu, biskup souhlasil. Do pevnosti se v sobotu sjela celá řada blízkých známých a VIP hostů. Nechyběli mezi nimi tenisté Moya, Lopez či Ferrer , ale i španělský král Juan Carlos I.

První svatební foto; pan a paní Nadalovi. V sobotu jim to slušelo náramně!
První svatební foto; pan a paní Nadalovi. V sobotu jim to slušelo náramně!

Režim utajení přestal platit až v neděli pozdě večer, kdy devatenáctinásobný grandslamový šampion dal svolení k první oficiální svatební fotografii, jež na internet nasdílel oficiální instagramový účet jeho tenisové akademie.

Z fotografie čiší štěstí. Rafa v padnoucím obleku od slavného italského krejčího Brunella Cucinelliho, který šije výhradně ručně. A jeho krásná paní, v elegantních, ale přesto sexy rafinovaných šatech od expertky přes svatební módu Rosy Cláraové! Její zamilovaný pohled slov netřeba.