Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězda NHL Hertl a jeho těhotná manželka Aneta: Naposledy ve dvou!

Autor: vba

Už se to blíží! Tomáš Hertl (26) se každým dnem stane novopečeným tatínkem, a tak si s těhotnou manželkou Anetou užívají poslední společné chvíle jen ve dvou.

Hokejová hvězda San Jose se po operaci kolene dává dohromady v zámoří. Rehabilitace podstupuje Hertl s úsměvem, protože má v Americe po svém boku životní lásku Anet. A již brzy bude jejich radost ještě větší!

„Naše poslední společné focení, než se nám narodí děťátko!“ pověděla na Instagramu vysmátá brunetka. A kde jinde by se s oporou Žraloků z NHL měla zvěčnit než ve Žraločí zátoce ležící jen pár desítek kilometrů od hokejové arény!

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last photoshoot before we meet our baby! 💙 #twomoreweeks Thank you!!! @anna.simkova_photo @hair_makeupbymoni

Příspěvek sdílený Aneta Hertl (@anet.hertl),

U skály, která z dálky opravdu vypadá jako obří ploutev predátora tyčící se z hlubin Tichého oceánu, je fotila jejich dobrá známá Anna Šimková – choť týmového spoluhráče Radima Šimka (28).

Hlavní roli však pochopitelně hrála »Hertlíkova« manželka Aneta, která je v devátém měsíci už opravdu řádně zakulacená. Aby ne, v jejím bříšku se roste klučina a z fotografií je patrné, že to bude pěkný pořízek po tatínkovi, jenž se na stránkách NHL chlubí výškou 188 cm a váhou 95 kg.