Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Když mu bylo deset, Chelsea za něj dala 2,5 milionu! Teď sbalil sexy hvězdu reality show!

Autor: ptr

Pohnutý osud potkal anglického fotbalistu Camerona McGeehana (25). V deseti letech stál Chelsea ohromujících dva a půl milionu korun. Vkládali do něj obrovské naděje, byl považován za zázračný talent, ale předpoklady bohužel nenaplnil. Dnes hraje v Belgii a randí s televizní hvězdou.

V raném dětství ho z konkurenčního Fulhamu vykoupila bohatá Chelsea, aby vyrůstal po boku dnešních hvězd A-týmu. Těžil z luxusního zázemí a bohatství majitele Romana Abramoviče. Snažil se inspirovat svou hru svým idolem a tehdejším kapitánem Frankem Lampardem. Vložený kapitál se ovšem těžce nevyplatil a už v 16 letech ho »Blues« propustili ze svých služeb.

Po štacích v nižších anglických ligách se letos upsal belgickému Oostende. V přímořském městečku si fotbal aktuálně užívá. Gólově se prosadil v posledních dvou ligových utkáních a jeho tým už šest střetnutí neprohrál. „Každého cesta je jiná. Nemyslím, že jsem již dosáhl svého fotbalového vrcholu. Věřím, že mohu být ještě mnohem lepší. Nikdy nevíte, kde můžete hrát za pár let,“ vyznal se stále teprve pětadvacetiletý středopolař.

Daří se mu i v osobním životě. Během jarního lockdownu se mu podařilo sbalit televizní hvězdu Tiffany Watsonovou (26). Čarokrásná blondýnka je snem mnoha mužů a Cameron se nyní může pochlubit, že takový sen žije. „Jsem extrémně šťastný, že jsem ji potkal,“ okomentoval vztah bývalý mládežnický reprezentant. Při pohledu na její fotky není divu, že je zamilovaný až po uši.

Fotbalista Cameron McGeehan randí s televizní kráskou Tiffany Watsonovou.
Fotbalista Cameron McGeehan randí s televizní kráskou Tiffany Watsonovou.