Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Hanbatí hoši od řeky ukázali obří svaly: Takhle dělají svět lepší!

Autor: ama

Udělali to zase! Skupina sportovců vystupujících pod hlavičkou Worldwide Roar se svlékla do naha a nafotila kalendář pro rok 2021. Dokonalá pastva pro oči dam při pohledu na vyrýsovaná těla mladých mužů.

Podobný kousek si původně veslařská partička bojující za lepší svět přichystala už podvanácté. Poprvé se fotografie podobně obnažených mužů bez gramu tuku v jejich podání objevily už v roce 2009 a od té doby jdou na veřejnost pravidelně.

„Jsme velmi vděčni lidem, kteří umožnili pokračovat v naší misi udělat tento svět hezčí už jen tím, že jsou muži nazí a konfrontují svá privilegia,“ poděkovali představitelé kampaně, která se snaží bojovat zejména proti homofobii ve světě sportu. „Ta zůstává skutečným problémem,“ dodali.

Hanbatý kalendář, ve kterém si pánové schovávají jen to nejnutnější, ale není jediným produktem snahy Worldwide Roar.

Projekt dávno nabízí elektronické možnosti a jeho předplatitelé dostávají pravidelnou dávku vkusné nahoty do svých počítačů. A budou dostávat dál. „I nadále budeme pokračovat v tradici nahých sportovců z různých odvětví v projektu řešení problémů týkajících se sexuality ale i rasy ve sportu. Chceme ukázat, že vše může být mnohem zdravější,“ plánují.

Sportovci bojují nahotou proti problémům současnosti. Jejich kalendář zejména dámy potěší.
Sportovci bojují nahotou proti problémům současnosti. Jejich kalendář zejména dámy potěší.