Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásná fotbalistka mění po vyhazovu povolání: Místo kopané porno!

Autor: ptr

Sličná fotbalistka Madelene Wrightová (22) si našla novou práci! Na začátku prosince jí totiž slavný Charlton ukončil smlouvu poté, co na se na veřejnost dostala nevhodná videa. Na jednom z nich sedí za volantem svého vozu a popíjí šampaňské přímo z lahve a v druhém inhaluje neznámý obsah balónku.

Fotbal už zřejmě zůstane uzavřenou kapitolou. Novým hobby a výdělkem se jí stalo focení a natáčení intimních videí.

Blondýnka si totiž zřídila profil na známém serveru OnlyFans, kde prodává své soukromí. Řada mužů byla jistě smutná, když se na tuto krásku nemohli chodit dívat každý víkend na stadion, ale nyní dostali pořádnou náhradu za poplatek okolo sedmi set korun měsíčně.

Madelene sleduje na Instagramu přes čtvrt milionu obdivovatelů a má tak pořádnou fanouškovskou základnu, která jí zřejmě bez problému uživí. Britská nestyda si tak může užívat pohodlný život, jen musí početné obecenstvo občas potěšit nějakým pořádně peprným snímkem či videem.

„Chyby mají sílu udělat nás lepšími, než jsme byli předtím,“ vyznala se u jednoho snímku. Zda jí focení erotiky udělalo lepší než byla, to už si musí zodpovědět sama.

Fotbalistka Madelene Wrightová se živí erotikou.
Fotbalistka Madelene Wrightová se živí erotikou.