Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Erotické hrátky Vémoly a jeho Lely: Kaktusovali jsme spolu, rozplývala se blondýnka!

Autor: ama

Bijec Karlos Vémola nevynechá ani jednu možnost, aby obšťastnil svou nastávající Lelu Ceterovou (31). Naposledy využil Mezinárodní den žen (MDŽ), aby si připravil půdu pro hrátky v ložnici.

„Milé dámy, já vám všem přeji krásnej MDŽ,“ řekl na úvod instagramového příběhu zápasník MMA pro všechny sledující ženy, které v pondělí slavily svátek. A pokračoval o tom, jak si jeho milá při sledování televize posteskla, že nikdy nedostala tulipán. „Tak jsem nelenil, běžel a Lele jsem koupil krásnej tulipán. Akorát v tom květinářství bylo napsáno, že pokud chcete ženu něžně objímat a hladit, kupte jí tulipán. Pokud ji chcete něžně líbat, kupte jí růži. Tak jsem koupil kaktus a snad to pochopí,“ usmál se Karlos šibalsky.

Pochopila. „Dostala jsem poprvé v životě tulipány, ze kterých mám opravdu velkou radost,“ začala bezelstně. „Aby toho nebylo málo, dostala jsem kaktus, se kterým si vytvářím vztah. A potom jsme trochu pokaktusovali,“ culila se. Detaily toho, co se dělo v ložnici ve Vémolandu, netřeba dál rozpitvávat…

Karlos Vémola se snoubenkou Lelou
Karlos Vémola se snoubenkou Lelou