Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dojemné vyhlášení vítězů na závodě motocyklů v Mostě: Zásnuby v přímém přenosu!

Autor: ptr

Závody kategorie Superbike měly nečekanou koncovku. Emoce z vítězství umocnil jezdec Scott Redding (28) velkým gestem. Když si šel převzít cenu pro prvního v cíli, tak poklekl před svou přítelkyní a požádal ji o ruku. Ta neváhala, řekla „ano“ a tak mohl Scott slavit hned dvojnásobně!

Svou milou Jacey Haydenovou svým veřejným vyznáním trochu zaskočil, ale na váhání ani tak nedošlo. „Když jsem se jí na pódiu ptal, jestli si mě vezme, tak jsem byl víc vzrušený než z celého závodu,“ vyznal se jezdec stáje Aruba.it Racing.

Plán s žádostí měl v hlavě už od začátku července, kdy se konal závod v Doningtonu, ale vše do sebe zapadlo až na autodromu v Mostě. „Proto jsem byl v sobotu tak naštvaný,“ svěřil se Brit. To se totiž umístil na druhé pozici. Zvítězit a uskutečnit svůj plán se mu povedlo až v neděli.

Zamilovaný pár se seznámil jak jinak, než na závodní dráze. V roce 2018 vyrazila Jacey se svými rodiči, velkými fanoušky motocyklových závodů, na okruh Austin v Texasu. Tam se střetla se svým budoucím manželem a okamžitě se zamlovali.

Navzdory tomu, že jejich vztah byl nejdříve převážně distanční, tak spolu vydrželi a Jacey se v roce 2020 přestěhovala za svou láskou do Evropy a nyní ho doprovází na všech závodech.

Britský motocyklový závodník Scott Redding požádal svou lásku o ruku přímo na stupních vítězů.
Britský motocyklový závodník Scott Redding požádal svou lásku o ruku přímo na stupních vítězů.