Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Nejkrásnější biatlonistka se chystá na blížící se sezonu: Svůdná mořská víla!

Autor: ptr

Do začátku nové biatlonové sezony zbývá něco přes dva měsíce, a tak si italská kráska Dorothea Wiererová (31) užívá poslední klidné chvilky před zimním kolotočem závodů. Ke svému relaxu si vybrala luxusní resort na Sardinii a fanouškům z něj poslala sexy pozdrav, když se na svém instagramu pochlubila fantastickou postavou v třpytivých plavkách.

Po kolena v průzračně čistém moři působila v modrozelených plavkách jako mořská víla. Překrásná brunetka si je plně vědoma svých předností, které jí společně s jejími výbornými výsledky zajistily početnou skupinu oddaných fanoušků. Svou krásou pravidelně boduje v různých anketách a často je považována za vůbec nejkrásnější biatlonistku světa.

Úspěšná je ale i ve svém sportu. Trojnásobná mistryně světa a dvojnásobná olympijská medailistka dokáže při běhu s puškou na zádech velké věci. Také ve Světovém poháru dokazuje stabilně svou kvalitu. Vždyť za posledních šest let nebyla nikdy v celkovém pořadí na horším než pátém místě a dvakrát dokonce celý podnik opanovala. I v nadcházející sezoně bude jistě chtít atakovat medailové pozice.

Italská kráska Dorothea Wiererová, ženská biatlonová hvězda.
Italská kráska Dorothea Wiererová, ženská biatlonová hvězda.