Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevděčná Georgina? Vykašlala se na nás, říká strýc. Rodině nezařídila ani podpis

Autor: sm

Na sociálních sítích její příspěvky srší luxusem a štěstím. Těžko věřit, že by to v reálném životě měla Georgina Rodriguezová po boku Cristiana Ronalda jinak. Nedávno však promluvil její strýc Jesus Hernandez, který odhalil to, co fanoušci na Instagramu nevidí. Pochroumané vztahy s rodinou, povýšenost a neochotu k lidem, kteří vedle Georginy stáli ve chvíli, kdy neměla zhola nic...

Cristianova přítelkyně Georgina oslaví ve čtvrtek své 28. narozeniny. Při té příležitosti vydá Netflix snímek „I am Georgina“, který popisuje příběh ženy, jež stojí po boku jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů současnosti.

Půvabná brunetka ve snímku říká, že ví, jaké to je mít všechno a jaké to je nemít nic. A její strýc Jesus Hernandez, tato slova potvrzuje. Sám Georginu údajně  vychovával poté, co byl její otec poslán do vězení kvůli pašování drog ze Španělska. K jeho zatčení navíc došlo jen den před jejími pátými narozeninami. „Měl jsem na starosti zajištění Georginy a její sestry, nákup oblečení, placení elektřiny a vody. Udělal jsem všechno. Georgina se mnou žila během svého dospívání až do dne, kdy poslali mého švagra zpět do Argentiny,“ popisuje.

Vděčnosti se ale Hernandez od své neteře nedostal. Poté, co potkala fotbalovou hvězdu, prý na rodinu zanevřela. „Možná se za nás stydí a myslí si, že je lepší než my, protože nežijeme v luxusu,“ myslí si strýc. Georginu prý on sám nikdy o nic nežádal a od doby, co zjistil, že chodí s Ronaldem, na jeho dveře zaklepala možná jednou, nebo dvakrát. 

Hernandeze ale ještě více mrzí jiná věc. Neteř mu ani neřekla, kde byl její otec Jorge pohřben poté, co zemřel po mrtvici. „Nikdo nám neřekl, že Jorge zemřel. Nevím, proč nám to Georgina neřekla. Snažil jsem se ji kontaktovat,“ popisuje muž s tím, že na Cristianův Facebook napsal zprávu o tom, že má po svém boku tu nejhorší ženu a pokud chce vědět detaily, má se na něj obrátit.

Také zbytek rodiny by ale hezká slova pro Georginu hledal jen těžko. Její nevlastní sestra Patricia Rodriguezová se na Ronaldovu partnerku jednou obrátila se zdánlivě malou prosbou. Vstřícnosti se ale nedočkala: „Když měl můj syn narozeniny, zeptala jsem se, jestli by mohla Cristiana požádat, aby podepsal triko pro mého chlapce. Ona řekla, že ne. Nebude ho rušit, když je na dovolené.“

Patricia před lety popsala poslední roky života svého otce, kterého měla s Georginou společného.„Ráda bych s ním byla, ale už sedm let ho nemůžu vidět kvůli nákladům na cestu do Argentiny. Bolí mě, že Georgina byla za celou tu dobu navštívit našeho tátu jen jednou. Můj táta pořád říká, že mu chybíme,“ popsala tehdy.

Podobně si před smrtí stýskala také babička Georginy. Než zemřela na selhání srdce, posteskla si pro španělskou televizi, že jí Ronaldova partnerka ani neseznámila s pravnučkou Alanou.

Georgina ze strany rodiny prezentuje dobré vztahy především se svou maminkou Anou a sestrou Ivanou. Ve vydávaném pořadu se však neukáže nejen Ana, ale ani Ronaldova matka Dolores Aveirová. „Je to moje show a ony tam nejsou, protože k tomu nebyly okolnosti,“ oznámila půvabná brunetka, která čeká s Ronaldem dvojčata. „Moje sestra, máma a já jsme byli vždy rodina a velmi jednotní.  Moje máma jezdí do Manchesteru, stejně jako jezdila také do Turína a Madridu, když jsme tam bydleli,“ popsala.

Zatímco se Georgina vedle svého slavného fotbalového krále hřeje na výslunní a žije svůj sen, rodina jí evidentně nemůže přijít na jméno. Skoro to připomíná příběh manželky prince Harryho, která si po svatbě užívala přízně britského lidu, zatímco na ní její rodina v Americe nenechala nit suchou...

Cristiano Ronaldo o Georgině mluví jako o své ženě snů.
Cristiano Ronaldo o Georgině mluví jako o své ženě snů.