Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Biatlonová sexbomba Fialková: Poslední Hry? Chystá svatbu s olympionikem!

Autor: ris

V dobrém rozmaru míří na svoje třetí olympijské hry slovenská sexbomba Paulína Fialková (29). Před odletem do Pekingu chytla úspěšná biatlonistka konečně formu a štěstí ji provází i v soukromí. Krátce před odletem do Číny oznámila velkou novinu.

„365 dní nošení nejlepšího důkazu, že život není pouze o sportu,“ pochlubila se na instagramu zásnubním prstýnkem. Brzy bude nevěstou. To znamená jediné; všechno jde přesně podle plánu, který si namalovala před čtyřmi lety po Hrách v Pchjongčchangu. Tehdy pro web pluska.sk uvedla: „Minimálně do další olympiády bych chtěla ještě makat naplno a potom? Ano, dala bych přednost rodině.“

Je tedy více než pravděpodobné, že Peking bude její olympijskou derniérou. S reprezentací se rozloučí tam, kde se před čtrnácti lety pod pěti kruhy představil také její dlouholetý partner Miloš Bátovský (42), který tehdy v závodě chodců obsadil na padesátikilometrové trati pětatřicáté místo.

Jeho milovaná „Fialka“, s níž kroutí už osmou společnou sezonu, by ho teď chtěla trumfnout. Má pro to předpoklady. V rámci Světového poháru v Anterselvě skončila v „masáku“ na jedenáctém místě, což bylo letos po zpackaném startu její jasně nejlepší umístění.

Krásná slovenská biatlonistka Paulína Fialková
Krásná slovenská biatlonistka Paulína Fialková