Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smutný gólman Salák: Sparťanům poslal vzkaz na rozloučenou!

Autor: ris

Hledal jistotu, představoval si, že by v Praze klidně doklepal kariéru, a tak se taky málem stalo. Jen za jiných okolností než sám čekal. Gólman Alexander Salák (35) po roce skončil ve Spartě. A po profláknutí, že se spoluhráči utužoval kolektiv v jednom z pražských „bordelů“, ne právě v nejlepším. Před definitivním koncem sportovního života dal nakonec přednost angažmá ve Stockholmu.

„Tak nějak hledám slova, abych se vyjádřil, a pátrám, kde se bere v lidech energie někoho srazit, zašlapat, ponížit,“ popisuje gólman na instagramu, jak se cítil, když se hokejovým prostředím rozkřiklo, že si ho ve vykřičeném domě osobně vyzvedla naštvaná manželka Míša, která pak podle několika zdrojů o dýchánku informovala i ostatní partnerky sparťanských hokejistů.

Salákovi takovou verzi rezolutně odmítají. Podle nich neudělali nic zákeřného. Rozchod v dobrém to s klubem z Holešovic ale nebyl. „Možná pro malé procento lidí to bylo skvělé pobavení,“ napsal k celé kauze roztrpčený gólman. „Stále věřím, že je daleko větší počet fanoušků, kteří chtějí více pozitivní energie,“ zamyslel se. „Lepší lidi spojovat a poukázat na to pozitivní, kterého bylo mnohem víc.“

Hokejový brankář Salák o návštěvě bordelu a vyjádření manželky z Dubaje
Video se připravuje ...

Brankář ujišťuje, že na Spartu bude vzpomínat jen v dobrém. „Za rok jsem nabyl spoustu nových zkušeností, našel nové přátele a snad jsme potěšili alespoň nějaké fanoušky jak doma, tak v Lize mistrů. Hodně štěstí klukům, ať se jim daří a lidi jsou na ně pyšní. Děkuju,“ vzkázal Pražanům na rozloučenou.