Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bývalá tenisová hvězda šokuje fanoušky: Kupte si mé domácí porno!

Autor: ptr

Bývala obrovským talentem amerického tenisu, ale jejím maximem už navždy zůstane 39. místo na žebříčku WTA. Sexy Ashley Harkleroadová (36) ukončila svou kariéru již před deseti lety a od té doby se věnuje komentátorskému řemeslu pro Tennis Channel. Ve svém volném čase se ale ráda ukazuje svým fanouškům v pořádně odvážných záběrech.

Že s nahotou nemá sebemenší problém dokázala v roce 2008, kdy se jako první profesionální tenistka svlékla pro prestižní magazín Playboy. Svým počinem vzbudila řadu kontroverzí, ale zároveň se nesmazatelně zapsala do paměti fanoušků. Nyní postoupila na další stupínek.

Kalifornská kráska je hrdá na své tělo a tak se rozhodla si trochu přivydělat i s jeho pomocí. Založila si účet na známé platformě OnlyFans, kde drtivá většina obsahu má erotické zaměření. „Jsem první profesionální tenistka co byla na obálce Playboye a nyní jsem na OnlyFans!“ Pochlubila se hrdě svým podporovatelům.

„Jsem tady, abych si užila svobodu projevu. Jsem zpět a jsem lepší než kdy předtím,“ uvadí přímo na svém účtu na světoznámé stránce. Ashley si prostě chce užívat života a vrásky jí nedělá ani skutečnost, že je již dvojnásobnou maminkou.

Bývalá tenisová hvězda Ashley Harkleroadová
Bývalá tenisová hvězda Ashley Harkleroadová