Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Neuvěřitelný šatník Pljuščenkovy ženy Jany: Několik plných místností!

Autor: ptr

Tak tohle jen tak někde neuvidíte. Manželka krasobruslařské legendy Jevgenije Pljuščenka (39) Jana Rudkovská (47) se pochlubila svým fanouškům neuvěřitelnou zásobou různých outfitů a doplňků od těch nejluxusnějších značek. Rozlehlý šatník zabírající několik místností je zbrusu novou vychytávkou po rekonstrukci domu.

Prohlídku zprostředkovala skrze sociální síť Instagram, kde vyvěsila video, jak prochází jednou z částí obrovského rodinného sídla. Zvědavé pohledy tak mohly spatřit nejen několik místností až po strop napěchovaných tím nejdražším oblečením nebo také luxusní obuví, ale na závěr také dechberoucí a prostornou ložnici.

Jana neopomněla ukázat i obří okna, která slouží i jako vstup na terasu. „Pokračuji v seznamování s novými prostorami po rekonstrukci našeho domu. Chtěli byste vidět moji novou šatnu? A nádherná okna obrovských rozměrů v naší ložnici z modřínu? Jsou téměř 7 metrů široká a 4 metry vysoká a udrží teplo. I přes tak velké rozměry je v našem pokoji vždy teplo a pohodlí,“ napsala vychloubačně k videu, kde se prochází skrz své sídlo.

Manželka Jevgenije Pljuščenka Jana si potrpí na luxus
Manželka Jevgenije Pljuščenka Jana si potrpí na luxus