Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čeští hokejoví reprezentanti jako malí kluci: Smejkal dostal »pr*elačku«!

Autor: ptr

Zavzpomínat na dětství není nikdy na škodu. Zřejmě na to pomysleli čeští hokejoví reprezentanti Libor Šulák a Jiří Smejkal. Během mezisezónního volna si užili klasickou zábavu z mládí. Hra známá pod přezdívkou »pr*el« nebo »pr*elačla« ukrátila řadě chlapců dlouhá letní odpoledne.

Nejklasičtější a nejznámější verze této kratochvíle je s kopací merunou, ale pravidla jsou vždy podobná. Poražený, který obdrží více, nebo předem daný počet gólů, je nucen vystavit své hýžďové svaly, do kterých se soupeři trefují. Hokejisté ale logicky zvolili verzi s náčiním, které jim zajišťuje obživu.

Spokojenějším z dvojice byl Libor Šulák, kterému se v duelu podařilo zvítězit. Jiří Smejkal tak ke své velké nevoli musel nastavit »sedinku« k ostřelování. Aby případná trefa byla pořádně štiplavá, tak navíc zřejmě podle dohody musel stáhnout i textil, který za normálních okolností tuto část těla chrání před pohledy okolí. Vzhledem k tomu, že oba patří k elitním hráčům, dalo se očekávat, že s velkou pravděpodobností trefí cíl.

A to se také potvrdilo! Šulák využil své vytrénované a přesné zápěstí k celkem povedené ráně. I když tenisák pravou půlku nakonec pouze »líznul«, tak si Smejkal danou chvíli jistě vůbec neužil. Zda došlo později i na nějakou odvetu, to už si oba kamarádi nechali pro sebe.

Libor Šulák svého kamaráda nešetřil.
Libor Šulák svého kamaráda nešetřil.