Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Slavná Hingisová má na ženichy smůlu a chystá další rozvod: Harry, jdu z baráku!

Autor: Jiří Beneš, Soňa Molatová

Zatímco bandita v legendární komedii Sám doma šel do baráku, slavná tenistka Martina Hingisová (41) zvolila opačný směr. „Harry, jdu z domu,“ vzkázala od dveří svému manželovi Haraldovi Leemannovi (42). Teď chystá další rozvod!

Po svazku s francouzským koňákem Thibaultem Hutinem (2010–2013), zkrachovalo pětinásobné grandslamové šampionce ve dvouhře i manželství s uznávaným sportovním lékařem, jehož si vzala před čtyřmi lety v luxusním resortu v Bad Ragazu. Věrnost si slíbili před 140 svatebčany. 

Jenže sliby- chyby. „Harry a já máme jiné životní plány a cíle. Naše cesty se rozdělily,“ přiznala Hingisová, která se i s tříletou dcerkou Liou odstěhovala z rodinného domu v Zugu do svého apartmánu v Schindellegi.

Nejlepší řešení 

Podle tamního práva může Martina podat žádost o rozvod nejdříve za dva roky. Během nich probíhá takzvaný »trennung«. Ten mají manželé proto, aby měli čas zkusit dát vztah dohromady. Během této lhůty se ale muži neuleví, protože platí výživné nejen na děti, ale také na manželku. 

 Ačkoliv si podle deníku Blick už obě strany najaly právníka, chtějí se oddělit s noblesou. „Harry je otec mé dcery. Přáním je, abychom v budoucnu udržovali racionální vztah,“ doufá hráčka, jež se v roce 1997 stala nejmladší světovou jedničkou historie WTA.

Teď si zařizuje byt nedaleko Curyšského jezera. A také domova její maminky a trenérky Melanie, která bude znovu léčit její srdíčko. „Nedá se nic dělat. Rozvod je nejlepším řešením pro všechny zúčastněné,“ uzavřela Hingisová.

Martina Navrátilová, Martina Hingisová, Chris Evertová a Lindsay Davenportová aneb 44 grandslamových titulů na jednom selfíčku.
Martina Navrátilová, Martina Hingisová, Chris Evertová a Lindsay Davenportová aneb 44 grandslamových titulů na jednom selfíčku.