Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fodenova divoká hádka s přítelkyní? Kartáč dostal kvůli téhle sexy kočičce!

Autor: sm

Bylo to pořádné rodeo! Letní relax u moře se Philu Fodenovi (22) úplně nepovedl. Leháro na sluníčku se zvrhlo a do útočníka Manchesteru City se jeho přítelkyně pustila tak drsně, že se otáčeli i ostatní návštěvníci pláže. Foden i jeho partnerka nakonec za dramatického křiku areál pro turisty opustili. A teď už se také ví, co bylo důvodem prudké hádky. 

Za vším hledej ženu. Nebo minimálně za Fodenovou zkaženou dovolenou na Korfu. Během vylehávání na pláže si totiž měla jeho partnerka Rebecca všimnout toho, že fotbalista »lajkoval« fotky influencerky Holly Burns. 

Podle deníku The Sun problém nastal ve chvíli, kdy se Phil vyrazil ovlažit do moře a Rebecca téhle volnější chvilky využila k tomu, aby mu »prolustrovala« telefon.

„Myslíš si, že jsem blbka?“ ječela tehdy Rebecca, která se pak z plážového klubu spakovala a před zraky šokovaných turistů odpochodovala i se synem.

Zatímco i sám Foden stal jako opařený, Rebecca pokračovala. „Nemůžeme tě nikam vzít, tohle se stává vždycky,“ řvala. „Řekni jí to,“ vybízela ho nakonec. 

Strachu z nevěry, který evidentně Rebecca má, se nelze úplně divit. Už v minulosti totiž vyšlo najevo, že fotbalista měl mít románek s jinými ženami. Přestože má se svou partnerkou malého syna.

Philu Fodenovi se dovolená na Korfu moc nevyvedla. Lidem na pláži předvedl se svou přítelkyní divadlo
Philu Fodenovi se dovolená na Korfu moc nevyvedla. Lidem na pláži předvedl se svou přítelkyní divadlo