Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šafářová varuje před dětským únoscem: Tohle je noční můra!

Autor: pl

To nejděsivější, co se může rodičům stát. Přesně to je únos dítěte, ke kterému málem nedávno došlo v Praze. Na situaci upozornila Lucie Šafářová (35) na svém instagramu, kde sdílela zprávu z konverzace. V ní paní upozorňuje na muže v dodávce, který se snažil unést cizí dítě!

Až z toho čtení mrazí. Na Praze 10 si měl Honza K. prožít otřesný zážitek, kdy ho měl neznámý muž tahat směrem ke své dodávce. „Dobrý den, píši ohledně dnešního e-mailu paní ředitelky. Incident, o kterém psala, se stal včera odpoledne Honzovi K. z naší třídy. Šel domů přes park, zastavila dodávka, z té vyskočil muž a táhl ho za bundu k autu. Naštěstí se vysmykl a utekl,“ stojí ve znepokojivé zprávě.

Nebyl jediný

Honzův tatínek na nic neváhal, a všechno nahlásil na policii. Při výslechu ho ale čekalo nemilé překvapení. „Během výslechu potkal dalšího tatínka, který řešil stejný problém. Nevím, zda šlo o žáka naší školy. Tak ať jsou Vaše děti opatrné,“ píše se v závěru.

Někdejší tenistku tato informace nenechala chladnou, a pro jistotu se rozhodla ji zveřejnit v instagramovém příběhu. „Tohle je noční můra! Tak pozor i v Praze! Praha 10, prosím sdílejte,“ připsala ke snímku obrazovky Šafářová, která je sama matkou.

Šafářová na instagramu apelovala na rodiče, aby si na své děti dávali pozor
Šafářová na instagramu apelovala na rodiče, aby si na své děti dávali pozor