Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Shakira a Piqué prodávají luxusní vilu za stovky milionů: Součástí i fotbalové hřiště!

Autor: pl

Dohodnuto. Shakira (45) a Gerard Piqué (35) se minulý týden po dlouhých dvanácti hodinách domluvili ohledně opatrovnictví svých dětí. Slavná zpěvačka bude od nového roku žít se syny Milanem (9) a Sašou (7) na Floridě. S tím souvisí také prodej přepychového domu v Barceloně.

V sídle, které se nachází půl hodiny od centra Barcelony, se nachází například nahrávací studio, ve kterém Shakira pracovala během let strávených ve Španělsku. Kromě popové hvězdy ale na sebe myslel i Piqué, který si tam nechal zřídit mini fotbalové hřiště.

Tenisový kurt či posilovna

A celková cena? Pokud byste chtěli žít v domě po těchto celebritách, museli byste si připravit pořádný balík. Konkrétně 332 milionů korun! Mimo studia a hřiště najdete uvnitř i posilovnu, a součástí je také tenisový kurt. Dům se skládá dohromady z pěti pater, dvě podzemí a tři standartní.

Sídlo momentálně obývá Shakira se svými dětmi, ale jak už bylo zmíněno, v následujících měsících se přestěhují do Miami. Tam by měl své děti navštěvovat také někdejší fotbalový bek, který aktuálně žije v Barceloně se svou novou láskou Clarou Chiou (23).

Piqué si chce totiž po konci fotbalové kariéry najít dům na Floridě, aby byl blíž svým synům. „Našim jediným cílem je poskytnout dětem maximální bezpečnost a ochranu. Věříme, že jejich soukromí bude respektováno,“ stojí v oficiálním prohlášení ohledně opatrovnictví.

Přepychové sídlo Shakiry a Piquého v Barceloně můžete mít za zhruba 332 milionů korun
Přepychové sídlo Shakiry a Piquého v Barceloně můžete mít za zhruba 332 milionů korun